Florenci Font Canal

Tradició i Experiència

marca1Els inicis de la raó social Florenci Font Canal S.A. es remunten als llunyans anys trenta del segle XX, quan Florenci Font regentava una cansaladeria a la població de Banyoles. L’ampliació del negoci a la producció d’embotits va fer que l’incipient negoci es traslladés l’any 1944 a la vila Ripoll, situada en un marc incomparable del Pirineu gironí. L’aire sec i pur de la zona era idoni per aconseguir uns productes de qualitat.

Tot i el pas dels anys, la trajectòria de l’empresa perdura, com ho corrobora que es troba en la tercera generació. Alhora, continua oferint als clients uns embotits artesanals, elaborats amb carn de porc convenientment seleccionada, i tractada d’acord amb un rigorós i exigent sistema de control i higiene.

marca2La tradició i l’experiència en el maneig de la carn transmeses de pare a fill fan dels embotits Font un producte molt preuat pels consumidors més exigents; essent les marques l’Esquiador i l’Eskí, capdavanteres del sector carni de Catalunya, i una garantia de qualitat a l’alçada dels paladars més refinats.