ATENCIÓ AL CLIENT:

972 700 184 

Mòbil 636 868 661

ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 30€

Condicions enviament *

COMPRA SEGURA- TPV VIRTUAL

Qui som

NOSALTRES //

Som una petita empresa familiar actualment portada pels cosins Joan Carles i Florenci, tercera generació d’artesans de la nostra família. Vam aprendre dels nostres pares i tiets, els quals havien après dels seus. No només ens van ensenyar a fer embotits, sinó que també ens van transmetre la importància de treballar de valent, amb honestedat i rigor.
El nostre equip ha fet seus aquests valors i hem format un grup d’artesans compromesos que ha acabat convertint-se en una petita família. És un privilegi tenir uns companys de feina com els que tenim, n’estem molt orgullosos, i molt agraïts.

“Què vol dir una una empresa familiar? vol dir que s’hi ha de ser molt, molt i molt però potser ja és el que ens agrada. És el que ens han ensenyat des de petits, són uns valors que vol dir treball, treball, feina, feina. És així com ens han ensenyat”

TRES GENERACIONS 

Els nostres orígens

Els nostres orígens es remunten a principis del segle XX, quan l’avi Florenci regentava una cansaladeria a la població de Banyoles. La humitat del llac dificultava l’assecatge dels embotits i, a la recerca d’una millor qualitat, va decidir traslladar-se a un lloc on les condicions per fer embotits fossin les òptimes. Després d’un temps de recerca va triar Ripoll per les seves condicions de temperatura i humitat ideals. Corria l’any 1944.

Des d’aleshores la nostra base d’operacions ha estat situada en aquest indret privilegiat del Pirineu Gironí i encara conservem el mateix edifici en el que hem fet millores significatives però conservant les parets originals com a mostra de respecte als nostres orígens i a la feina dels nostres avis. Aquesta voluntat de continuar la seva tasca l’apliquem a tot el que fem. Ens sabem continuadors d’una tradició familiar única i tenim presents als que ens han precedit tant en la forma de fer els nostres productes com en la forma de treballar.

EL PASSAT I EL PRESENT

“Cada època té lo seu. En aquell moment era el millor que es podia fer i en aquest moment , tot i ser petits, pots tenir altres tipus de màquines que t’ajuden a fer la feina, però no vol dir que el producte sigui diferent.”

“La maquinària i la manera de treballar han canviat molt poc. El que ha canviat són les mesures sanitàries, estar en un obrador és quasi bé com estar en un laboratori. “

“Ara es porta rigurosament tot el tema de la traçabilitat, que al principi es portava però no pas d’aquesta manera. Ara la informàtica ens ha ajudat molt i ho podem portar molt millor pel bé de tots, tant pels nostres clients, com pel producte com per nosaltres.”

 

ELS NOSTRES AMICS

“Tenim clients de tantes generacions com nosaltres, tres generacions. I proveïdors de també dos i tres generacions. Alguna cosa fem bé”.

“Més que clients som amics, de vegades acabes parlant de coses que no tenen res a veure amb la feina”

” L’empresa petita té aquest tracte humà. Només despenjo el telèfon moltes vegades ja no m’han de dir ni qui són perquè només amb el to de veu ja sé qui són”