CONDICIONS D’ENVIAMENT:

Les comandes d’enviaran a l’adreça que l’usuari registrat faciliti a EMBOTITS ESQUIADOR i un cop realitzat el pagament amb targeta de crèdit a través del TPV Virtual.

El nostre transport és frigorífic.

El termini d’entrega és de 24-48h.

Els preus dels productes són Iva inclòs.

La nostra zona de repartiment actual és l’estat Espanyol (Península). La resta consultar.

TARIFES D’ENVIAMENT són les següents:

CATALUNYA: 10€. Gratuït a partir de 30€ de compra

ESPANYA (Península): 15€. Gratuït a partir de 50€ de compra.

 

DEVOLUCIÓ DE LA COMPRA I REEMBORSAMENT

EMBOTITS ESQUIADOR es compromet en el cas que  un client rebi un producte en mal estat o defectuós, a reposar-lo de nou en bon estat, una vegada verificat el mal estat del primer. Si s’envia un producte diferent al que es volia també es podrà fer la devolució sempre i quan no hagi estat manipulat.

El procés per fer la devolució és: en un termini màxim de 24 hores des de la recepció del producte, posar-se en contacte amb EMBOTITS ESQUIADOR a través del correu electrònic embotitsesquiador@gmail.com o al telèfon +34 972 700 184 i comunicar-los  que es vol retornar el producte. Un cop rebuda notificació, EMBOTITS ESQUIADOR es posarà amb contacte amb l’usuari sobre com procedir en la devolució.

Per a qualsevol altre suggeriment, reclamació i incidència, posin-se en contacte amb EMBOTITS ESQUIADOR a través del correu electrònic embotitsesquiador@gmail.com o al telèfon +34 972 700 184.