ATENCIÓ AL CLIENT:

972 700 184 

Mòbil 636 868 661

ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 30€

Condicions enviament *

COMPRA SEGURA- TPV VIRTUAL

 CONDICIONS D’ENVIAMENT:

Les comandes d’enviaran a l’adreça que l’usuari registrat faciliti a EMBOTITS ESQUIADOR i un cop realitzat el pagament amb targeta de crèdit a través del TPV Virtual.

El nostre transport és frigorífic.

Els preus dels productes són Iva inclòs.

La nostra zona de repartiment actual és l’estat Espanyol (Península). La resta consultar.

TARIFES D’ENVIAMENT són les següents:

CATALUNYA: 10€. Gratuït a partir de 30€ de compra

ESPANYA (Península): 15€. Gratuït a partir de 50€ de compra.

 

DEVOLUCIÓ DE LA COMPRA I REEMBORSAMENT

EMBOTITS ESQUIADOR es compromet en el cas que  un client rebi un producte en mal estat o defectuós, a reposar-lo de nou en bon estat, una vegada verificat el mal estat del primer. Si s’envia un producte diferent al que es volia també es podrà fer la devolució sempre i quan no hagi estat manipulat.

El procés per fer la devolució és: en un termini màxim de 24 hores des de la recepció del producte, posar-se en contacte amb EMBOTITS ESQUIADOR a través del correu electrònic embotitsesquiador@gmail.com o al telèfon +34 972 700 184 i comunicar-los  que es vol retornar el producte. Un cop rebuda notificació, EMBOTITS ESQUIADOR es posarà amb contacte amb l’usuari sobre com procedir en la devolució.

Per a qualsevol altre suggeriment, reclamació i incidència, posin-se en contacte amb EMBOTITS ESQUIADOR a través del correu electrònic embotitsesquiador@gmail.com o al telèfon +34 972 700 184.